1)    SANTONI

Descopera lenjeria fara cusaturi!

Tehnologia Santoni a revolutionat industria modei si a ajutat marii designeri internationali sa conceapa piesele de lenjerie fara cusaturi. Adesgo foloseste tehnologia de tricotare circulara a fibrelor pentru producerea pieselor de lenjerie si articolelor sport SEAMLESS. Prin aceasta tehnologie putem obtine o multitudine de modele din microfibre cu diverse compozitii. De asemenea, putem tricota circular modele Jaquard, buline, dungi, plasa sau materiale cu grade diferite de compresie (in cazul produselor modelatoare, cu Shaping Effect).

2)    TRANSWEAT

Spune ”adio” transpiratiei!

Gratie tehnologiei Transwet, microfibrele beneficiaza de un control mai bun si un transport eficient al umiditatii. Pielea respira mai bine si senzatia de confort persista. Textura microfibrelor este una placuta la atingere si materialul este unul rezistent, care nu se deterioreaza la spalare.

3)    QUICK DRY

Savureaza inovatia de uscare rapida a materialului!

Tehnologia Quick Dry inoveaza si detine controlul absolut impotriva umiditatii excesive in cazul lenjeriei sport sau al articolelor de imbracaminte sportiva. Microfibrele Quick Dry au proprietati superioare de absorbtie a umiditatii si lasa pielea sa respire. Acestea sporesc senzatia de confort si reduc efectul de peeling al materialelor.

4)    BUMBAC ORGANIC

Bucura-te de atingerea catifelata a bumbacului organic!

Bumbacul organic este obtinut din culturi agricole fara folosirea de metode sau materiale care pot avea un impact negativ asupra mediului. Astfel, este cultivat fara a folosi pesticide sau substante chimice, campurile fiind fertilizate natural, folosind doar ingrasamintele organice, bio. Bumbacul organic este delicat cu pielea si o protejeaza de factorii alergeni.  

5)    ALOE VERA

Simte rasfatul absolut al extractului de Aloe Vera!

Materialele care contin microcapsulele de Aloe Vera fac si ele parte din categoria microfibrelor inteligente. Aceste capsule incluse in material confera pielii hidratare si prospetime. Datorita tehnologiei speciale, rezista in tesatura o lunga perioada de timp, fiind incredibil de confortabile si protectoare pentru piele.