So Sexy

Descriere:
Ciorap pantalon fin cu talie joasa.
Dresuri de dama care evidentiaza picioarele. Exercita o usoara presiune asupra picioarelor, asigurand confort prin stimularea fluxului sanguin. Sunt ideali pentru a fi purtati cu orice ocazie pentru ca iti confera elasticitatea si relaxarea de care ai nevoie.
15 DEN
LYCRA
87.5% polyamida
12.5 % elastan

Unele dresuri au anumite cusaturi care devin total inestetice daca le imbracam la nimereala. Cum ar fi de exemplu un dres perfect asortat dar care din cauza lungimii din talie „apare” atunci cand te apleci sau cand ridici mana. Neplacut, nu-i asa?
Alegerea ta fireasca este So Sexy 15 DEN cu talie joasa. Este un dres care te face sa te simti sexy datorita zonei chilotului marcata si care nu iese „la iveala” nicio clipa dintre haine. Hainele cu talie joasa nu mai trebuie sa stea la „naftalina”, e timpul sa le pui in valoare si sa le asortezi cu un dres care te scapa de stres.
RON0.00

Availability: In stock

Be the first to review this product

Unele dresuri au anumite cusaturi care devin total inestetice daca le imbracam la nimereala. Cum ar fi de exemplu un dres perfect asortat dar care din cauza lungimii din talie „apare” atunci cand te apleci sau cand ridici mana. Neplacut, nu-i asa? Alegerea ta fireasca este So Sexy 15 DEN cu talie joasa. Este un dres care te face sa te simti sexy datorita zonei chilotului marcata si care nu iese „la iveala” nicio clipa dintre haine. Hainele cu talie joasa nu mai trebuie sa stea la „naftalina”, e timpul sa le pui in valoare si sa le asortezi cu un dres care te scapa de stres.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Write Your Own Review

You're reviewing: So Sexy

How do you rate this product? *

 1 star2 stars3 stars4 stars5 stars
Price
Value
Quality
Compare Products

You have no items to compare.