Design Net – plasa

Intotdeauna la moda, ciorapul plasa de la Diamond by Adesgo este, in primul rand foarte rezistent, avand in compozitie 24% elastan, 74% nylon si 2% bbc.
Acest articol este preferat datorita faptului ca estompeaza orice imperfectiune. Il gasiti in doua variante de culori (bej si negru ) si in trei marimi: S, M,L.

SKU: Design Net - plasa Categorie:

Descriere

Exista cateva mici reguli de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa imbraci dresuri din plasa. In primul rand: aceste dresuri sunt accesoriul cel mai sexy pe care o femeie il poate purta. Trebuie sa o faci cu stil … Apoi, a doua regula este sa alegi dresuri de calitate. Dresurile din plasa Design Net by Adesgo sunt foarte rezistente si estompeaza imperfectiunile picioarelor. Nu vrei sa porti dresuri de o calitate indoielnica şi care in loc sa iti evidentieze forma piciorului, se labarteaza si arata neingrijit. Nu asocia dresurile din plasa cu rochii lungi de seara. Este inestetic. Poti oricand sa porti dresurile din plasa la o little black dress si cu o pereche de stiletto. Dar in acest caz pastreaza o proportie moderata a bijuteriilor. Fie alegi un colier simplu din perle, fie o pereche de cercei. Nu vrei sa para ca ai o tinuta incarcata.
Pentru petrecerile de vara, o pereche de dresuri din plasa sunt alegerea ideala. Le poti combina chiar si cu o rochita vaporoasa. Pastreaza o bratara mare ca accesoriu si…cam atat. Incearca sa te feresti de rochiile prea mulate si prea scurte. Nu este o combinatie care sa mearga cu dresurile din plasa Design Net by Adesgo si, in alta ordine de idei nici nu arata bine in general. Elementul de seductie consta tocmai in faptul ca indraznesti sa porti ceva incitant dar stii cand sa te opresti ca sa ”nu arati prea mult”.

Informații suplimentare

Greutate 1.0000 kg
Color
Manufacturer