“Suntem convinsi ca pentru fiecare tip de industrie exista profesionisti in care te poti increde. Ne dorim sa fructificam aceasta oportunitate de colaborare si avem incredere ca alegerea facuta este corecta. Cunoastem industria in care activam de atatia ani, bucurandu-ne de o pozitie fruntașa, insa avem nevoie de solutii creative si specializate pentru a comunica in toate canalele media. Suntem deschisi inspre a incerca abordari noi si indraznete, care ne pot spori vizibilitatea si aduce mai aproape de publicul tinta. Iar viziunea si pasiunea More than Pub ne-au convins!” (Yaron Mund, CEO Adesgo SA)

“Ne plac provocarile si ne bucura faptul ca o companie, care a facut istorie pe piata autohtona, dar ale carei produse sunt apreciate in intreaga Europa - si nu numai - a ales sa comunice folosind serviciile noastre. Domeniul fashion este unul extrem de dinamic, iar noi abia asteptam saincantam publicul tinta prin campanii si proiecte care sa diferentieze brandul Diamond by Adesgo de competitie. Este incurajator faptul ca tot mai multe companii aleg solutii creative, out-of-the-box, impulsionandu-ne sa avem standarde inalte atat pentru clientii din portofoliul nostru, cat si pentru publicurile lor tinta. Unul dintre obiectivele noastre pe termen lung este sa furnizam servicii care sa depaseasca asteptarile. Pana acum am reusit si asta planuim sa facem si in cazul acestei noi colaborari, punand suflet in tot ce iese pe ‚portile’ agentiei.” (Mihaela Petrovan, Director General More Than Pub)

Adesgo a fost infiintat in 1926 de germanul Arthur Drechsler, in scurt timp devenind cel mai mare producator de dresuri de dama din Romania, astazi cu o capacitate de productie de peste un milion perechi pe luna, fiind practic cel mai vandut ciorap romanesc in tara și in afara ei. In total, peste 80% din productia Adesgo ajunge la export. Compania are peste 400 angajati si o cifra de afaceri de 14.5 milioane euro.

More Than Pub este o agentie de marketing si public relations (MPR), focusata pe solutii elegante de business pentru branduri vizionare. De peste 11 ani asigura strategie si servicii integrate de public relations, direct marketing, event marketing, art&copywriting pentru zeci de clienti, printre care se numara Adecco, Agrana, Akzo Nobel, Alpin57Lux, Bayer, Ciserom, Deutsche Leasing, FamousRoses, Institutul de Marketing, Jardina, Just Master Activities, LC Waikiki, Mapei, Mihaela Tatu, Peugeot, Pons, Podravka, RomanianFlowerShop, Rotta Natura, Sales Engine Online, Siveco, Telekom, The Nova Group & familia Adamescu, Vodafone si altii.