Celebra zicala “nimeni nu-i perfect” este, adesea, contestata, pentru ca feminitatea, in esenta, inseamna: o dorinta constanta de a evolua, de a fi mai bun, mai frumos si de a tinde spre perfectiune.

De-a lungul timpului, s-au trasat cateva directii, oarecum clare, in ceea ce priveste aspiratiile feminine. Desi, perfectiunea nu se rezuma doar la aspectul exterior sau la “ambalaj”, femeile nu accepta niciun compromis cand vine vorba despre o tinuta impecabila. 

Inca din perioada Greciei antice, femeile purtau un corsaj format dintr-o banda de panza pe care o legau peste piept si o numeau “apodesma”. Rolul acesteia era sa mentina talia si sa evidentieze o silueta cat mai atractiva. Mai tarziu, in secolul al XII-lea, femeile purtau “basquine”, un fel de corset din panza groasa care strangea talia, iar in secolul al XIV-lea centura era atat de lata incat putea sa sustina si sanii.     

In zilele noastre, corsetul inca mai poate fi purtat pe post de lenjerie – insa femeile prefera alternative ceva mai…confortabile.  

Lenjeria modelatoare de la Adesgo – aliatul unei siluete perfecte!

Lenjeria modelatoare a fost conceputa initial din scopuri medicale. In anumite situatii pielea trebuie sa fie protejata, tinuta strans si fix pentru a nu permite miscarile bruste. In cazul tinerelor mamici, rolul lenjeriei modelatoare este mai mult decat evident – aceasta ajuta corpul sa isi accelereze transformarea spre silueta initiala.    

Dar, acesta a fost doar inceputul. Astazi, lenjeria modelatoare de la Adesgo este indispensabila oricarei femei, indiferent de varsta sau silueta. E gresit sa credem ca doar femeile plinute sau cu forme generoase au nevoie de lenjerie modelatoare. Indiferent de proportii sau kilograme, lenjeria modelatoare face minuni atunci cand vorbim despre o tinuta si o prestanta perfecta.     

Trendul a pornit initial din lumea vedetelor – cum era si normal. Poate si tu ai admirat talia de viespe a vedei preferate, fara sa-i stii de fapt secretul. Fie ca vorbim despre boxeri, maiouri sau clasicul chilot cu talie inalta, lenjeria modelatoare are un aport considerabil adus aspectului impecabil pe care orice femeie, nu doar ca il viseaza, dar face eforturi sa il afiseze.  

Gandeste-te, de exemplu, la tinutele elegante, rochiile mulate de tip tub sau fustele creion. Lenjeria clasica ar putea sa lase urme vizibile care arata inestetic. Lenjeria modelatoare, pur si simplu, se potriveste. Cu ajutorul acesteia, iti poti evidentia punctele forte si iti poti ascunde micile imperfectiuni de care esti mai putin mandra. Unde mai pui ca in materie de confort, aceasta lenjerie este mult mai usor de purtat (si suportat) decat cea de zi cu zi.      

Asa ca, spune “la revedere” micilor cute care te-au fortat sa iti tii respiratia daca purtai o pereche de pantaloni mulati sau celebrelor “muffin tops”. Perfectiunea merge mana in mana cu inovatia atunci cand vorbim despre lenjeria modelatoare. In plus, e un truc atat de practic, incat n-ai cum sa nu apelezi la el. Tu si restul femeilor de pe planeta. Succes!