Tinem cont de materialul din care aceasta este realizata? Avand in vedere ca o purtam zilnic si intra in contact direct cu zona intima, trebuie alese materiale de cea mai buna calitate, care sa ne ofere un grad inalt de confort.

Lenjeria intima din bumbac organic Diamond by Adesgo este perfecta pentru corpul tau, avand o gama variata, de la tanga, high leg si pana la boxer sau maiou.

 In plus, nu are cusaturi, ceea ce inseamna ca nu se va vedea prin hainele pe care le porti si sunt si mai confortabile la purtat. Bumbacul organic este cel mai bun material posibil, care favorizeaza o aerisire corecta si te protejeaza de bacteriile amenintatoare, fiind hipoalergenic.

Daca despre alergiile la mancare, animale sau polen stim destul de multe lucruri, despre alergiile la tesaturi inca nu avem toate informatiile. Si se pare ca din ce in ce mai multe femei se confrunta cu acest tip de alergie. Insa nu e de mirare....ai purtat vreodata lenjerie intima din material sintetic? Senzatia nu e prea placuta. Pe langa faptul ca acest material favorizeaza acumularea bacteriilor, nu este deloc confortabil - asta ca sa nu spunem complet nesanatos.

Ca sa arati bine in orice moment, iti mai recomandam ceva: ciorapii modelatori. Acestia aplatizeaza abdomenul, ridica fesierii, estompeaza rotunjimile coapselor si fac rochiile sa se aseze mai bine pe corp.

Din toate aceste motive, ciorapii modelatori nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta.