Diamond by Adesgo este un brand special creat pentru a satisface cele mai exigente gusturi ale clientelor de toate vârstele. Diamond oferă o gamă completă de dresuri create pentru fiecare moment al zilei și fiecare ocazie din viața unei femei, precum și o gamă de lenjerie ce fascinează prin alăturarea de texturi unice cu modele captivante. Și nu în ultimul rând, Diamond oferă femeilor ceea ce vânează în permanență – combinația unică de frumusețe și calitate.

Mai mult decât atât, Diamond poate fi identificat cu o femeie provocatoare, feminină, cu o personalitate puternică. Societatea ar caracteriza-o ca fiind o femeie frumoasă, hotărâtă, cu o pasiune înnăscută pentru fashion. Stilul ei vestimentar este adesea elegant, însă se adaptează cu ușurință și știe cum să poarte orice outfit. Englezii o numesc “classy”, românii spun despre ea că are ”focul latin”, iar francezii cred că are acel “je ne sais quoi”.

Dresurile sunt un accesoriu feminin esențial, încă din cele mai vechi timpuri. În perioada interbelică, doamnele își desenau o linie de creion fină pe picior, pentru a simula prezența dresurilor greu de găsit în acele vremuri.

Diamond by Adesgo a înțeles necesitatea lor constantă în rândul femeilor, astfel că inventează și reinventează în permanență modele în trend, culori armonioase și design-uri savuroase, pentru că dresurile nu sunt doar un obiect vestimentar, ci un fashion statement, o declarație despre stilul și personalitatea fiecărei doamne și domnișoare.

De la colecția de dresuri Classic, potrivite oricărei ocazii, până la Star, care emană senzualitate prin fiecare fir de lycra sau Color Sensation, în culori care ies în evidență și întorc privirile tuturor; de la 20 DEN, pentru o seară de vară, până la 100 DEN, pentru o iarnă geroasă, Diamond înțelege complexitatea femeilor și își pliază  colecțiile fascinante pe nevoile lor, în continuă schimbare.

Deși Diamond by Adesgo pune accentul pe tradiție și rezistența în timp, are și abilitatea extraordinară de a ține pasul cu așteptărilor femeilor, într-o continuă schimbare. Astfel, în 2014 au luat naștere colecțiile de lenjerie modelatoare, din bumbac și cu microfibră. Ele îmbină comfortul cu frumusețea, precum și calitatea cu eficiența.

Purtând colecțiile Diamond by Adesgo, doamnele și domnișoarele au acel atu imbatabil și pot face față oricărei provocări.

 

Viziune

 

În secolul vitezei, ne străduim să fim mereu cu un pas înainte. Ne adaptăm, schimbăm, creăm, inovăm, dar fără să ne uităm cele mai de preț valori: să păstrăm calitatea produselor pentru care suntem recunoscuți și să rămânem transparenți în fața clientelor noastre. Fiindcă scopul nostru principal este să le depășim în permanență așteptările și să nu încetăm să le surprindem.

 

Misiune

                                                                          

Misiunea noastră este să păstrăm cât se poate de sus standardele în calitate, pe care noi le-am ridicat. Credem cu tărie că este datoria noastră să le oferim clientelor noastre cele mai bune produse, suntem convinși că trebuie să creștem în permanență, să evoluăm și să ne păstrăm poziția ca lideri de piață.

 

Istorie

 

Fabrica Adesgo s-a născut în Bucureștiul anilor ’20, pe vremea când trăsurile completau peisajul chic al Micului Paris. Astăzi, într-un București modern, tumultos, condimentat de noutate și fervoare, Adesgo, compania mamă, se reinventează, păstrând totodată caracteristici tradiționale precum minuțiozitate și calitate. Astfel, Adesgo a devenit cel mai mare producător de dresuri de damă din România, cu o capacitate de producție de peste un million de perechi pe lună, adaptându-se la cele mai variate cerințe din domeniul producției de dresuri și peste 600.000 articole de lenjerie.