1)    SANTONI

Este una dintre tehnologiile ce au revolutionat industria modei ducand la aparitia pieselor de lenjerie si imbracaminte fara cusaturi. Este tehnologia de tricotare circulara a fibrelor prin care producem piese de lenjerie si articole sport SEAMLESS. Prin aceasta tehnologie se pot obtine o multitudine de modele din microfibre cu diverse compozitii. De asemenea, se pot tricota circular modele Jaquard, buline, dungi, plasa sau materiale cu grade diferite de compresie (in cazul produselor modelatoare, cu Shaping Effect).

 

2)    TRANSWET

Este tehnologia ce asigura microfibrelor un bun control si transport al umiditatii si proprietati similare fibrelor din bumbac. Astfel incat pielea poate respira mai bine. Confera un touch placut microfibrei, astfel ca devine confortabil si foarte fin pe piele. De asemenea, ofera materialelor rezistenta in timp la un numar ridicat de spalari.

 

3)    QUICK DRY

Tehnologie inovatoare ce imbunatateste controlul umiditatii, utilizata in special in cazul lenjeriei sport si articolelor de imbracaminte sport. Microfibrele Quick Dry au proprietati superioare de absorbtie a umiditatii, lasand pielea sa respire. Dau o senzatie placuta pe piele si asigura confort, reducand efectul de peeling al materialelor.

 

4)    BUMBAC ORGANIC

Este bumbacul obtinut in culturi agricole fara folosirea de metode si materiale ce pot avea impact asupra mediului. Astfel, este cultivat fara a folosi pesticide sau substante chimice, campurile fiind fertilizate natural, folosind doar ingrasamintele organice, bio.

 

5)    ALOE VERA

Materialele ce contin microcapsulele de Aloe Vera fac si ele parte din categoria microfibrelor inteligente. Aceste capsule incluse in material confera pielii hidratare. Datorita tehnologiei speciale, rezista in tesatura o lunga perioada de timp, conferind confort si prospetime.